Website logo

Paw Patrol taart

Dit is echt ook een hele leuke taart om te bestellen voor een kinderverjaardag. Paw Patrol is erg populair onder de kinderen. Het is momenteel één van de meest bekeken animatieseries onder kinderen. Moeiteloos kunnen de kinderen vertellen wie Marshall, Skye of Chase is en welke avonturen ze beleven. Hoe leuk is het dan om ze te verrassen met een leuke Paw Patrol taart?!

Alle Paw Patrol taarten die je kunt bestellen

Dit zijn een aantal voorbeelden van verschillende Paw Patrol taarten van verschillende online taartenwinkels. Er zijn slagroomtaarten met opdruk van onze vriendjes, maar ook speciale taarten met 3D figuurtjes. Natuurlijk verschilt hierdoor ook de prijs van de taarten, je kunt zelf bepalen hoeveel je er voor uit wilt geven.

3D Paw Patrol Taart


Vanaf: € 64,95
bekijk en bestel

Paw Patrol Taart


Vanaf: € 44,95
bekijk en bestel

Dieren Slagroomtaart


Vanaf: € 19,95
bekijk en bestel
Voorbeeld van verschillende Paw Patrol taarten

De verschillende taarten

We worden erg enthousiast van deze leuke PAW Patrol taarten, want ze zijn gewoon zo leuk! Er zijn een aantal verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. Alle taarten zijn van goede kwaliteit, maar de één kost meer tijd om te maken dan de ander. Zodoende zit er ook enig prijsverschil in uiteraard. Er zijn taarten met een foto opdruk van onze helden, taarten met 3D figuurtjes van de pups erop en een combinatie van deze twee.

De taarten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, van 16 tot soms wel 35 personen. Bijna alles is eetbaar, behalve de kaarsjes en de figuurtjes op sommige taarten. Daar kan de jarige dus nog leuk mee spelen. Verder zijn de taarten gemaakt van luchtige cake met heerlijke slagroom vulling en afgewerkt met fondant en/of marsepein. Vanzelfsprekend in de vrolijke kleuren die we ook kennen van de outfit van de pups. Het is trouwens ook nog mogelijk bij sommige taarten om de foto te wijzigen. Zo kan je een foto van je kind toevoegen aan de taart zodat deze de hoofdrol speelt in dit avontuur!
De paw patrol pups

Over Paw Patrol

Wist je dat de serie die te zien is op Nickelodeon of bijvoorbeeld Netflix, oorspronkelijk uit Canada komt? Vanaf 2013 is deze serie te zien en dit sloeg in als een bom. De vrolijke pups die onder leiding van Ryder allerlei avonturen beleven, spreken uitermate tot de verbeelding van veel kinderen. Binnen no-time was "Paw Patrol is niets te dol!" een kreet die menig kind nadeed.

De serie is bijvoorbeeld te zien op Netflix en heeft daar tientallen afleveringen staan, waaronder het laatste seizoen van dit moment, seizoen 6 met 26 afleveringen die ongeveer 20 minuten per stuk duren. Veel afleveringen gaan over reddingen die kinderen op het puntje van hun stoel laten zitten. Bijvoorbeeld het redden van de superpub, de baai, de zwemdag, de paaseieren, maar ook van de schooldag. Gelukkig komt het altijd goed en weten onze helden elke opdracht tot een goed einde te brengen. Volgens de kijkwijzer is deze serie geschikt voor alle leeftijden.

Toen de serie uitgroeide tot een waar succes, kwam er steeds meer leuke merchandise op de markt. Van leuke knuffels tot spelletjes en van autootjes tot een complete PAW patrol bus. Veel kinderen spelen hier dan ook graag mee en gaan op in de wereld van deze superhelden pups. We weten dan ook zeker dat een PAW patrol taart er voor zorgt dat de verjaardag niet meer stuk kan.
Een PAW Patrol taart is een hoogtepunt van een kinderverjaardag.

Andere kindertaarten?

Wil je nog andere kindertaarten bekijken? Dat kan, we hebben in ons overzicht nog meer kindertaarten in allerlei verschillende thema's. Er is altijd wel een taart die bij jouw kind past.
Bekijk alle kindertaarten