Website logo

De beste taartenwinkels

Ben je op zoek naar de beste taartenwinkel waar je heerlijke taarten en gebak kunt bestellen? Wij hebben op deze pagina de beste taartenwinkels verzameld waar je heerlijke taart kunt bestellen. Bij al deze taartwinkels is thuisbezorging door héél Nederland mogelijk (m.u.v. Hema). Bij een aantal taartenwinkels is het zelfs mogelijk om brievenbusgebak te bestellen. Ook afhalen van je bestelling behoort tot de mogelijkheden. Klik hieronder op een taartenwinkel naar keuze en je ontdekt nuttige info. Je vergelijkt de taartenwinkels op service, aanbod en de bezorgkosten. We selecteren hier de taartenbakkers altijd op kwaliteit, aanbod en service. Hoe zit het bijvoorbeeld met de verzending en wat is de levertijd van de taart? Hoe laat moet mijn bestelling binnen zijn? Wil je liever alle taarten snel vergelijken? Ga dan direct naar taart & gebak en je ontdekt het complete aanbod. Wil je graag een grote zakelijke bestelling plaatsen? Bij veel online taartenwinkels kan je ook een offerte opvragen voor een grote bestelling of bij speciale wensen.
GefeliciTAART
 • Bezorging vanaf: € 7,50
 • Bestel voor 17:00 uur, morgen in huis mogelijk
Taarten.nl
 • Bezorging vanaf: € 7,95
 • Bestel voor 17:00 uur, morgen in huis mogelijk
BestelTaart
 • Bezorging vanaf: € 6,95
 • Bestel voor 17:00 uur, morgen in huis mogelijk
Greetz
 • Bezorging vanaf: € 5,95
 • Bestel voor 17:00 uur, morgen in huis mogelijk
Taartenwinkel.nl
 • Bezorging vanaf: € 3,95
 • Bestel voor 18:00 uur, morgen in huis mogelijk
 • Zakelijk bestellen
Hema
 • Alleen afhalen

Alle taartenwinkels op een rij

Ben je op zoek naar de allerlekkerste taart die je snel kunt bestellen? Hier ontdek je alle informatie over de beste taartenbakkers van Nederland. Bij deze taartenwinkels kan je heel gemakkelijk een taart bestellen en kan je tegelijk de allerbeste service verwachten. Het is tegenwoordig de ideale manier om je voor te bereiden op een feestje. Je kiest hier snel een taart, klikt door naar je favoriete taartenwinkel en daar rond je eenvoudig de bestelling af. Bij de meeste taartenwinkels kan je een tijdsblok reserveren voor de bezorging van de taart. Handig als je bijvoorbeeld de taart al vroeg in de ochtend in huis wilt hebben.

Hoe werkt taartenwinkels vergelijken?

Omdat er inmiddels heel veel taartenbakkers online zijn te vinden willen wij je graag helpen met het bieden van overzicht. Op deze manier kan je sneller een keuze maken voor een goede taart. Je kunt hier alleen taartenwinkels vinden die aan landelijke bezorging doen en kunt snel vergelijken. Wij hebben van deze taartenbakkers alle informatie verzameld. Per taartenwinkel zie je hier direct belangrijke eigenschappen naar voren komen. Vergelijk bijvoorbeeld op verzendkosten en service. Of sorteer de taarten op prijs zodat je direct ziet welke taart in je budget past. We laten je graag de betaalbare taarten ontdekken voor elk feestje. Ben je benieuwd welke taarten populair zijn? Onder elke taartenwinkel zie je direct een deel van het assortiment van de taarten, zodat je direct ziet welke taarten veel gekozen worden.

Kies je favoriete taartenbakker

Heb je al eens online een taartenbestelling gedaan en ben je nu benieuwd naar andere taartenbakkers? Of is dit de eerste keer dat je er voor kiest om een taart online te bestellen? Of juist op zoek naar de goedkoopste taart? Wat je reden ook is; hier ben je op het juiste adres om je favoriete taartenbakker te vinden. Bovenstaande taartenwinkels zijn de meest gekozen online taartenbakkers van Nederland. Zij hebben veel ervaring en je kan hier een goede kwaliteit en service verwachten. Dagelijks komt hier nieuw assortiment bij en ontdek je de nieuwste taarten. Klik op je favoriete taartenwinkel en de taart voor je feestje is snel geregeld.