Website logo

Kindertaarten bestellen - Smaakvolle verrassingen voor elk feestje

Ontdek hier de leukste kindertaarten van dit moment. We bespreken de leukste taarten die je op dit moment kunt bestellen voor een aankomende kinderverjaardag. Want een speciale taart maakt zijn of haar verjaardag wel heel feestelijk. Misschien is de jarige helemaal fan van Cars, Unicorns of Paw Patrol. Niets leuker dan de kaarsjes op deze speciale taart te mogen uitblazen! Het is bijna zonde om aan te snijden, maar ervan smullen is ook zeker leuk en vooral een heerlijke zoete herinnering. Doe hier inspiratie op voor de lekkerste en mooiste kindertaarten. We laten je zien welke kindertaarten je online kunt bestellen.

Peppa Pig taart

Peppa Pig of Peppa Big, wie kent haar niet? Dit vrolijke varkentje is geliefd bij veel jonge kinderen. De eenvoudige tekenstijl, de leuke verhalen en avonturen en uiteraard ook de humor. Veel kinderen lopen helemaal weg met haar. Een echte Peppa Pig taart is voor veel kinderen dan ook een grote wens.
Alles over Peppa Pig taart

Paw Patrol taart

De vrolijke pups van Paw Patrol staan altijd klaar om een nieuwe heldendaad te verrichten. Deze show heeft de harten van veel kinderen gestolen. Niet alleen willen ze de pups graag nadoen in hun spel, ook is allerlei speelgoed van Paw Patrol favoriet. Wil je ze op hun verjaardag verrassen met een Paw Patrol taart?
Alle Paw Patrol taarten

Super Mario taart

Een leuke taart van onze vrolijke vriend die maar op en neer blijft springen en het één na het andere muntje grijpt. Al zijn er tegenwoordig vele varianten op deze game ontstaan. Hij blijft ook vandaag nog erg populair. Zin om hier een leuke taart van te bestellen en een kinderfeestje helemaal top te maken?
De Super Mario taart

Mega Mindy taart

Mega Mindy, de vrouwelijke superheld, is een waar fenomeen. Helemaal nergens bang voor en samen met andere dappere helden en gewone mensen lost ze de moeilijkste mysteries op. Deze heldin kan je in huis halen op deze prachtig mooie taart. Helemaal in stijl en hij smaakt ook nog eens super.
Mega Mindy taart

Populaire kindertaarten deze week:

3D Paw Patrol Taart


Vanaf: € 64,95
bekijk en bestel

Kidstaart "Unicorn"


Vanaf: € 31,95
bekijk en bestel

Dinosaurus Amerikaanse taart | 16-35 pers | Kindertaart


Vanaf: € 54,45
bekijk en bestel

De mooiste taart voor het leukste kinderfeestje

Een kinderfeestje is pas compleet met een prachtige taart. Zo leuk om je kind te zien genieten van deze verrassing, terwijl iedereen applaudisseert als hij of zij de kaarsjes uitblaast. We hebben de leukste taarten voor kinderen op een rijtje gezet. Er zijn steeds meer leuke thema's die bijvoorbeeld gebaseerd zijn op superhelden of andere hoofdrolspelers van televisieprogramma's. Ook zijn er taarten die hun inspiratie terugzien in sport of lievelingsdier. Veel taarten zijn beschikbaar in normale en extra grote varianten. Dus ook al komt er heel veel visite, iedereen kan een stukje proeven van deze leuke taart op het kinderfeest. Benieuwd naar alle kindertaarten bij alle taartenwinkels? In dit overzicht kunt u makkelijk sorteren op prijs of bijvoorbeeld kleur van alle kindertaarten.
Overzicht van alle kindertaarten
Kinderfeestjes worden magisch met deze speciale taarten!

Unicorn taart bestellen

Wil je een betoverende eenhoorntaart bestellen? Zoek niet verder! Onze beste taartenwinkels bieden prachtige unicorn creaties aan die je zintuigen betoveren. Met kleurrijke regenbooglagen en fonkelende details is een eenhoorntaart een garantie voor een magisch moment op het unicorn feestje. We hebben de mooiste eenhoorntaarten geselecteerd die je online kunt bestellen en kunt laten thuisbezorgen. Zo kan je stressvrij genieten van het feestje binnenkort. Bestel vandaag nog je eenhoorntaart en laat de magie bij je thuis bezorgen. Een betoverende traktatie is slechts een paar klikken verwijderd!
Bekijk alle Unicorn taarten hier