Website logo

Een Peppa Pig taart

Peppa Pig is een vrolijk varkentje waar veel kinderen erg blij van worden. Overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk is deze animatieserie al jaren een succes onder kinderen tot ongeveer een jaar of 6. De eenvoudige manier van tekenstijl, de vrolijke kleuren en de vele verschillende dieren sluiten eenvoudig aan bij de fantasie van deze kinderen. Naast de serie is ook het speelgoed een hit gebleken. Vaak hebben deze een educatieve insteek. Zo leren kinderen verschillende vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van cognitieve en motorische ontwikkeling. Met de filmpjes leren kinderen vaak nieuwe dingen en gaan de verhalen ook over verschillende emoties.

Het is leuk om te zien hoe kinderen gehecht kunnen raken aan Peppa, maar ook aan haar broertje George of de andere figuren. Misschien was je al op zoek naar leuk Peppa Pig speelgoed? Dan is een speciale taart in dit thema ook zeker een aanrader.
Is jouw kind fan van Peppa Pig? Maak dan het feestje compleet met een taart.

Welke Peppa Pig taarten kan ik bestellen?

De volgende Peppa Pig taarten hebben we voor je gevonden die je online kunt bestellen. Deze zijn te bestellen bij bijvoorbeeld BestelTaart.nl en Gefelicitaart, uitstekende kwaliteit en bezorging. Zoals je ziet zijn het allemaal hele kleurrijke taarten, maar zit er uiteraard verschil in het ontwerp en de prijs. Met welke taart wil je je kind verrassen?

Peppa Pig Taart


Vanaf: € 44,95
bekijk en bestel

Boerderij Stapeltaart | 25 pers | Kindertaart


Vanaf: € 76,25
bekijk en bestel

Boerderij Amerikaanse taart | 16-35 pers | Kindertaart


Vanaf: € 54,45
bekijk en bestel

3D Peppa Pig taart

De 3D taart van Peppa Pig willen we nog even uitlichten. Dit is een wat duurdere taart omdat er veel werk in zit. Het resultaat is wel ontzettend leuk. Het is een romige slagroomtaart die geschikt is voor 12 personen. Hij is versierd met suiker en confetti. In het midden zit een leuke handgemaakte Peppa Pig van marsepein. Hier mag de jarige van snoepen. Standaard heeft de taart al een leuke achtergrond met vlaggetjes en een grasveldje waar Peppa in zit. Maar je kunt dit ontwerp nog helemaal aanpassen naar wens! Je kunt een leuke achtergrond kiezen uit de vele voorbeelden die ze hebben. Het is ook mogelijk om zelf een foto te uploaden, bijvoorbeeld van de jarige. Of een foto die je leuk vindt passen als achtergrond voor Peppa. En tot slot kan je een tekst toevoegen. Alles bij elkaar is dit een goede keuze om een unieke en super leuke Peppa Pig taart te ontwerpen en de jarige te verrassen.

Zelf een Peppa Pig taart maken?

Wil je zelf een Peppa Pig taart maken? Dat kan natuurlijk ook. Ben je zelf handig in de keuken met het bakken van taart en het decoreren met bijvoorbeeld marsepein, dan is het mogelijk om zelf een taart te maken. Voor de inspiratie raden we aan om eens op Pinterest te kijken. Dat is een van de beste inspiratiebronnen en hier zal je de mooiste taarten vinden. Dit zijn vaak wel ontwerpen waar mensen de nodige uren voor in de keuken hebben gestaan. Heb je nog niet zoveel ervaring, dan raden we aan om het ruim voor de verjaardag eens uit te proberen. Het is frustrerend als het net de dag voor de verjaardag toch niet zo mooi blijkt uit te pakken en je alsnog snel een taart moet bestellen. Vaak is het nog wel mogelijk om op korte termijn een taart te bestellen, maar soms ook niet. Dat zou een teleurstelling zijn. Gelukkig is dit met een beetje voorbereiding dus prima te voorkomen. Is het een succes geworden? Deel dan je taart online en inspireer anderen om creatief aan de slag te gaan!

Meer kindertaarten

De Peppa Pig taarten zijn echt geweldig. Maar misschien wil je nog wat andere taarten bekijken? Dat kan, we hebben nog meer leuke kindertaarten gevonden, bekijk hier het overzicht.
Bekijk meer kindertaarten