Website logo

Super Mario taart

Een grote held uit de game wereld, onze Super Mario. Veel volwassenen zijn opgeroeid met deze kleine held. Van oorsprong een timmerman die met Luigi aan zijn zijde de leukste avonturen beleeft. Al sinds de jaren 80 is dit een van de meest geliefde karakters van Nintendo. En ook vandaag de dag komen er nog steeds leuke games uit en is het bijvoorbeeld weer populair op de draagbare game systemen.

Dit grappige game figuurtje wekt dus niet alleen een nostalgisch gevoel op bij pappa en mamma, maar ook veel kinderen zijn hier nog fan van tegenwoordig. Dus hoe leuk is het dan om een Super Maria taart te krijgen op je verjaardag?
Voorbeeld van de Super Mario taart

De Super Mario taart bestellen

Op dit moment is er alleen een Super Mario taart beschikbaar bij Besteltaart. Je kunt kiezen voor een taart van 10, 16 of 20 personen. De prijs start dan bij €24,95. Het is een slagroomtaart die gevuld is met een frisse vruchtenjam. Lekker hoor. De versiering met snoepjes en veel gekleurde hagels maken het helemaal af. Op de website zie je ook alle ingrediënten staan en natuurlijk de allergenen.
Bekijk de Super Mario taart

Andere kindertaarten

Benieuwd welke leuke kindertaarten er nog meer zijn? We hebben een overzicht gemaakt met de leukste kindertaarten. Bekijk hier en doe inspiratie op en zie waar je deze het beste kunt bestellen.