Website logo

Mega Mindy taart

Mega Mindy is een waar fenomeen en verdiend absoluut een eigen taart. Jullie kind zal super blij zijn met een taart van deze heldin. In super vrolijke kleuren en de eigen tekst op de fotoprint maakt het helemaal af. Laten we eens kijken hoe deze taart is opgebouwd. Het is een romige slagroomtaart met een rand die versierd is met spetterende versiering in alle kleuren van de regenboog. Ook bovenop zit een mooie slagroomversiering en hieraan zijn ook nog spekjes toegevoegd. Uiteraard mogen de kaarsjes niet ontbreken.

Deze speciale taart is momenteel alleen te bestellen bij gefelicitaart.nl. Hij kost op het moment van schrijven € 27,20 voor 10 tot 12 personen, maar er zijn ook nog grotere varianten beschikbaar.
Bekijk de Mega Mandy taart
Kindertaart van Mega Mandy

De doorbraak van Mega Mandy

Mega Mandy is bedacht door Studio 100, je kent het misschien wel, het Belgische TV productiebedrijf dat is opgezet door Gert Verhulst. De man die furore maakte met Samson en Gert. Maar hij was niet te stoppen en daarna volgden er nog meer leuke programma's, waaronder dus de Mega Mandy show.

Het verhaal

Dit hoeven we niet uit te leggen aan de kinderen, maar voor sommige ouders kan het wel goed zijn om weer even helemaal op de hoogte te zijn. Het verhaal gaat over Mieke Fonkel die een dubbelleven heeft omdat ze ook kan veranderen in Mega Mindy. In haar dagelijks bestaan is ze een agente op het politiebureau onder de 'strenge' leiding van commissaris Migrain. Mieke is een zachtaardig persoon en een tikkeltje verlegen. Stiekem is ze al lange tijd verliefd op haar collega Toby. Maar ze durft hem niet te liefde te verklaren. Om alles nog wat complexer te maken is ze wat dat betreft ook haar eigen concurrent, want Toby is verliefd op Mega Mandy.

Mieke woont bij haar opa en oma. Haar opa is ook uitvinder en staat aan de basis van Mega Mindy. Dankzij zijn speciale capsule kan Mieke omgetoverd worden in een superheldin. Deze krachten moet ze vaak inzetten tegen schurken of oplichters. In tegenstelling tot Miekes dagelijkse karakter, is Mega Mandy heldhaftig, recht door zee en nergens bang voor. Met de hulp van de overige agenten worden alle problemen en mysteries uiteindelijk altijd opgelost.

Andere leuke kindertaarten

Benieuwd welke leuke kindertaarten er nog meer zijn? We hebben op onze website een groeiende verzameling van mooie, spectaculaire en kleurrijke kindertaarten. Bijvoorbeeld van Paw Patrol of Peppa Pig. Er is dus altijd een leuke taart te vinden voor de jarige. Bekijk hier een overzicht van de leukste kindertaarten.