Website logo

In het verleden hebben we GefeliciTAART gepromoot op onze website. Op dit moment hebben we geen taarten van hen in onze vergelijker zitten. Bekijk in plaats daarvan de mooiste actuele taarten van dit moment.

GefeliciTAART

Deze vrolijke taartenwinkel heeft als motto: "Er altijd iets te vieren!". En als je het assortiment bekijkt dan zie je direct dat ze hier geen ongelijk in hebben. Voor verjaardagen, geboortes, relatiegeschenk, traktaties, gefeliciteerd met je nieuwe huis of je nieuwe onderneming. Voor elke viering hebben ze de keuze uit heerlijke taarten, vlaaien en gebak.
Ook de afdeling van de kindertaarten ziet eruit om te smullen. Bijvoorbeeld een fototaart of een 3D taart, alles kan bij GefeliciTAART. Hieronder zie je trouwens de meest populaire taarten van dit moment.
Ze draaien al mee sinds 1995 dus weten wel waar ze over praten. Wat ook leuk is dat niet elke taartenwinkel heeft, zijn spullen om zelf thuis taarten te bakken en prachtig te versieren.
Bestel je vandaag dan kan je jouw taart morgen in huis hebben als je wilt. Met gekoelde bezorging komt deze altijd perfect aan.

Je kan hier ook een fototaart bestellen
Bezorging vanaf: € 7,50
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!